Producator containere, organizare de santier cu containere locuibile: container birou, container frigorific, container sanitar, container toaleta, container paza, container cazare muncitori

Despre noi

Calitate – Promptitudine – Economie

SC Blue Container SRL vinde sau inchiriaza (leasing) constructii modulare, noi sau second hand (SH), la standarde ISO – conform cerintelor clientului – la preturi de producator. 

SC Blue Container SRL asigura service in perioada de garantie si post garantie pentru constructii containere, containere de marfa, cabine de paza, fiind unul din cei mai apreciati producatori de containere din Romania. 

SC Blue Container SRL este producator profesional de containere metalice locuibile, module containerizate, containere birou, cabine modulare monobloc sau duplex, imobile de locuit modulare cu sau fara scari interioare, constructii din containere, containere frigorifice, grupuri sanitare tip container, container toaleta pentru femei si barbati, case din containere, container cabinet medical, containere pentru santiere, containere termice pentru medicamente, etc.

Spatiul de productie si birourile sunt situate in judetul Bihor, la intrarea in orasul Alesd – Str. Tudor Vladimirescu nr. 68

Utilitatea containerelor produse de Blue Container :

Ritmul alert de dezvoltare a aglomeratiilor urbane presupun organizari de santier si adoptari de solutii containerizate fie pentru cazare muncitori, fie pentru asigurarea conditiilor decente de munca pentru echipele de lucratori sau pentru realizarea unor ansambluri de locuinte cu diferite destinatii. Este evident ca nici un santier sau intreprinzator / investitor nu va putea sa livreze la timp o constructie, indiferent de marime, daca nu adopta cele mai bune solutii pentru organizarea de santier, pentru paza obiectivelor si pentru asigurarea conditiilor normale de desfasurare a activitatii. Iar noi oferim o paleta larga de constructii modulare adaptabile la orice situatie.

De aceea, oferta noastra cuprinde toate modulele necesare tranformarii unui punct de lucru intr-un sistem de containere, cu functionalitati diferite si absolut necesare. SC BlueContainer SRL vinde si inchiriaza: containere birou, case tip container, containere sanitare, containere vestiar, containerele dormitor,  containere pentru constructii provizorii, containere pentru marfa, containere depozitare, containere dormitor, container sala de mese, container paza, containere frigorifice, container sala de sedinte, tonete, chioscuri metalice, containere izolate termic, container cabinet medical, container cu scara interioara pentru constructii modulare din containere, container magazin, container office, containere speciale, containere toalete, containere pentru grupuri sociale, containere sanitare. Livrarea se poate face la dimensiuni container standard sau la dimensiuni predefinite, asezate pe restrictiile de gabarit oferite de client.

Oferim case din container la preturi fara concurenta, la o calitate garantata, cu si fara service post vanzare.

Casele modulare din containere oferite de SC Blue Container SRL au un confort sporit si beneficiaza de toate avantajele conectarii la utilitati cum ar fi alimentarea cu energia elecrtica, cu apa sau racordarea la canalizare, fie prin fosa septica, fie prin canal colector urban sau retea de canalizare.

Oferta noastra speciala este container cu scara interioara, solutie tehnica ce permite crearea unei ahitecturi de contructii modulare de locuit, adaptata pentru orice spatiu, chiar si atunci cand dezvoltarea pe orizontala este supusa unor restrictii pe anumite directii.

Reducerea timpilor de deplasare la si spre locul de munca a muncitorilor prin amplasarea unor constructii mobile modulare de locuit, containere birou, sali de sedinte din containere, spatii de servire a mesei in containere duplex amenajate, containere cabinete medicale in apropierea spatiilor de productie, containere pentru cabine de paza cu supraveghere 360 grade, etc. in apropiere duce la cresterea productivitatii muncii si la reducerea semnificativa a cheltuielilor de productie a clientilor nostri.

Ne concentram, la productia de containere, pe asigurarea unui confort cel putin identic cu al unor constructii clasice, cu deosebirea ca utilizarea containerelor de locuit incepe la doar cateva ore de la transport si instalare, ceea ce induce o perioada foarte rapida de amortizare a investitiei si intrarea direct in exploateare si productie a acestora.

In calitate de producator, asiguram o gama variata de dimensiuni pentru containere, in functie de cerintele concrete ale clientilor. Standardizarea adoptata acopera principalele cote de gabarit solicitate insa ansamblurile de locuinte containerizate pot fi adaptate fiecarei situatii. Fie ca e vorba de un container birou sau casa, dormitor sau grup sanitar, noi asiguram preturi competitive si servicii complete privind dotarea containerelor, astfel incat sa corespunda exact scopului pentru care sunt achizitionate.

Montam instalatii de climatizare, racorduri la energia electrica si/sau canalizare si alimentare cu apa, din surse proprii sau din sistemul orasenesc sau comunal, daca acesta exista.

Izolarea termica conserva energia si asigura un confort termic optim pentru fiecare functionalitate solicitata si asigurata fiecarui client, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. 

Inchiriem containere de locuit noi si second hand (SH) pentru demararea afacerii dumneavoastra cu costuri extrem de reduse, ajutandu-va sa obtineti profit inca din prima luna de activitate, la dezvoltarea unui obiectiv de investitii.

Aplicam sistemul Buy Back (programul ‘RABLA’) pentru achizitia de containere noi, in anumite conditii de uzura, pentru clientii nostri. Sunati, pentru detalii!

Construim ansambluri de locuinte sociale din containere, racordate la utilitati si dotate pentru un trai decent si confortabil, in orice anotimp, cu cheltuieli minime de intretinere.

Oferim constructii modulare cu termen de garantie post vanzare. Durata si conditiile in care se ofera garantie pentru containere depinde exclusiv de tipul de continer, conditiile de utilizare si pastrare a containerelui, daca este container nou sau second hand (SH) si, evident, pretul contractat.

Asiguram transport containere in toata tara si in strainatate.

Pentru noi fiecare client este special, si ii “croim” locuinta ideala de care acesta are nevoie.

Oferim spre vanzare/inchiriere container|containere ieftine de locuit, birou, frigorific, modulare, monobloc, paza, santier, toaleta, sanitare, medicale, service, dusuri, casa, marfa, dormitor, noi si second hand (sh) in JUDETELE – ORASELE:

BUCUREŞTI, Alba – Alba Iulia, Arad – Arad, Argeş – Piteşti, Bacău – Bacău, Bihor – Oradea, Bistriţa-Năsăud – Bistriţa, Botoşani – Botoşani, Braşov – Braşov, Brăila – Brăila, Buzău – Buzău, Caraş-Severin – Reşiţa, Călăraşi – Călăraşi, Cluj – Cluj Napoca, Constanţa – Constanţa, Covasna – Sfântu Gheorghe, Dâmboviţa – Târgovişte, Dolj – Craiova, Galaţi – Galaţi, Giurgiu – Giurgiu, Gorj – Târgu Jiu, Harghita – Miercurea Ciuc, Hunedoara – Deva, Ialomiţa – Slobozia, Iaşi – Iaşi, Ilfov – Buftea, Maramureş – Baia Mare, Mehedinţi – Drobeta Turnu Severin, Mureş – Târgu Mureş, Neamţ – Piatra Neamţ, Olt – Slatina, Prahova – Ploieşti, Satu Mare – Satu Mare, Sălaj – Zalău, Sibiu – Sibiu, Suceava – Suceava, Teleorman – Alexandria, Timiş – Timişoara, Tulcea – Tulcea, Vaslui – Vaslui, Vâlcea – Râmnicu Vâlcea, Vrancea – Focşani

Call Now Button